Wij

 

 

Eerlijke producten met hartstocht bereid

 

Na vele jaren in de beste keukens gewerkt te hebben dacht chef

Peter Müller dat het tijd werd voor wat anders. Barbecueën en op een bourgondische wijze eten serveren met pure smaken.

Zijn liefde voor Keltische muziek en vriendschap met Nederlands

bekendste folkband Rapalje zorgde voor een inmiddels klassiek recept:

 

 

The Cooking Highlander

 

Een keur aan verse, eerlijke ingrediënten worden met liefde en zorg bereid op verschillende barbecues. Het pronkstuk van de collectie is een imposant gevaarte van vijf meter hoog met drie verdiepingen, hout gestookt.

De keuken wordt omringd door authentieke kramen die aan elk gewenst thema aangepast kunnen worden.

Zodoende is The Cooking Highlander in staat om elk evenement op een unieke manier van catering te voorzien.

 

 

Garlic Bread

 

Knoflookbrood, het vegetarische tussendoortje!

Mediteriaans brood, gebakken in knoflookboter en bestreken met kruidenkwark. Deze basis is verder naar keuze te beleggen met onder andere olijven, tomatensaus, (geroosterde) ui, sambal en pepers.

Niets moet, alles mag, dus gaan de gasten hun eigen gang en maakt ieder z’n eigen broodje!

 

 

Eten is onze passie

 

Het concept Cooking Highlander is geïnspireerd op een thema uit de oudheden. Naast dit beproefde concept zijn er meerdere concepten ontwikkeld voor ieder festival of evenement.

Met echte broodjes Hamburger, authentieke biologische Saté, Traditional Irish Stew en gepofte aardappels kan er een divers assortiment evenementencatering worden aangeboden.

 

Ook voor een persoonlijke invulling kunt u bij ons terrecht. Alle elementen van Cooking Highlander kunnen worden gecombineerd met gerechten uit de bekende klassieke keukens. Van festival tot achtertuin, daag ons uit!

 

(Catering voor bedrijfs- of persoonlijke evenementen doen wij uitsluitend in de noordelijke provincies van Nederland)

 

 

De organisatie van Cooking Highlander biedt meerdere thema's en gerechten. De thema's kunnen worden ingezet als showstuk/ act of op basis van een eigen verdienmodel. Neem gerust contact op voor uw vragen en ideeën, met onze expertise en plezier helpen wij u graag! 

 

 

 

 

 The Eko Highlander

 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom maken wij waar mogelijk gebruik van aardewerken borden en bekers. Hiermee weten wij, samen met de bezoekers, bij elke gelegenheid de hoeveelheid afval drastisch te beperken.

 

Vanaf 2013 hebben wij onze disposable lijn voor de grote evenementen verder verduurzaamd. Naast het reeds gebruikte duurzame bestek serveren wij onze gerechten op ecru kleurige rietsuiker borden. Een product dat 100% biologisch afbreekbaar is en daarbij geen schaarse grondstoffen opeist. 

 

 

 

Highlander Village

 

 

Om de producten in stijl aan te bieden beschikt Cooking Highlander over 8 stands. De stands zijn gebouwd uit natuurlijke materialen, zijn stormvast en weerstaan het Nederlandse klimaat. Gezamenlijk kunnen deze worden opgebouwd als een klein dorp, caterstraat of horecaplein.