Home

Elfia
10 Mei 2019

Na de Elfia editie van afgelopen april in Haarzuilen Utrecht zullen we dit najaar ook afreizen naar de Elfia in Arcen. Vlees van de  slingergrill en ons vegetarisch knoflookbrood zullen wij daar aanbieden. Het festival vindt plaats 21 en 22 september bij kasteel Arcen. 

Laatste twee evenementen van het jaar!
15 December 2016

In Groningen zijn we van vrijdag tot en met zaterdag te vinden op "Winter welvaart" op de Hoge der Aa. 

Op zaterdag en zondag zijn wij te vinden op de "Castlefest Winter editie" in de Keukenhof te Lisse.

 

 

Noorderzon 2016 Special
22 Augustus 2016

Na het eerste weekend op Noorderzon zullen wij onze nieuwe special voeren, een hele gegrilde Zeebaars op mediteriaanse wijze. Smullen!

 

 


Noorderzon is nog t/m 28 augustus 2016 in het Noorderplantsoen in Groningen.

Zwarte Cross 2016
17 Juli 2016

Aankomende week weer naar Lichtenvoorde voor de Zwarte Cross. We zijn te vinden in de Bayou en op de Theaterweide.

Dauwpop en Keltfest
24 Mei 2016

Aanstaand weekend zijn wij te vinden op Dauwpop in Hellendoorn en op Keltfest in Dordrecht.

Irish Stew op WFNN
14 Maart 2016

Aankomend weekend is het zover! Dan staan wij weer met onze Ierse stoofpot in de A-kerk van Groningen tijdens het Whisky festival Noord Nederland. 

 

Tot dan

Cheers!

de Culinaire verleiding
26 Februari 2016

Dit weekend zijn wij te vinden op het indoor foodfestival "de culinaire verleiding" in de Martini Plaza te Groningen.

Wij bereiden hier onze vegatarische snack Garlic bread en voor de canivoren maken wij een crackling pork sandwich.

 

Ook hebben wij voor de organisatie twee van onze blokhutten geplaatst voor een wijnbar en workshops.

Toegevoegd aan de agenda
26 Februari 2016

De agenda voor 2016 weer zover rond en de laatste twee evenementen vandaag toegevoegd.

 

Op 5 mei zal Cooking Highlander weer staan in het Stadspark van Groningen.

 

1, 2 & 3 juli staan wij weer op festival der Aa met onze vegatarische snack Garlic bread. Ook zullen we de try out van 2015 voortzetten met ons festival restaurant in wording "Eet lokaal". Heerlijke gerechten van lokale prodcuten.

Aftrap seizoen 2015
29 April 2015

We zijn dit jaar officieel weer begonnen met onze passie buiten koken. Deze zomer o.a. Dauwpop, Best Kept Secret, Bospop, Zwarte Cross en Castlefest. Maar er is meer! Neem een kijkje in onze agenda waar je ons kunt vinden!

 

Reizende Sterren
19 Augustus 2014

We hadden er al eerder over willen schrijven.. 

 

Cooking Highlander staat in het boek Reizende Sterren! Een boek over Karrende keukens en Smaaknomaden geschreven door Monica Abdoel. Een bundel met bijzondere cateraars gespot op de Nederlandse Festivals. Allemaal met een profiel en een eigen recept. 

 

Het boek is nu verkrijgbaar in de winkel!

Noorderzon begint weer!
19 Augustus 2014

Aankomende donderdag 21 augustus begint weer het festival Noorderzon in Groningen. Cooking Highlander zal hier weer een uitgebreide kaart met flame-grill gerechten voeren. Naast vlees en vis kunt u bij ons terrecht voor een vegatarische lekkernij, Delicious Garlic bread.

 

Ook dit jaar zin wij weer te vinden op het terras Noord. Met een verhoogd groot terras met luxe bar is dit een heerlijke hoek om fijn te kunnen zitten. Koud? Kom wat dichterbij en ervaar de warmte!

Feestfabriek
10 November 2013

Ook in 2014 zijn wij weer te vinden op de evenementen van de Feestfabriek. Zo staan we in juli op de Zwarte Cross en in augustus op het Mañana Mañana festival.

 

Ben je benieuwd waar we nog meer te vinden zijn? Onze agenda voor 2014 is weer bijgewerkt.

Castlefest Lisse
31 Juli 2013

Van de Zwarte Cross direct door naar het grootste fantasy evenement van Nederland. In Lisse wordt Landgoed 'de Keukenhof' van 1 t/m 4 augustus omgetoverd tot een sprookje. Bij ons kunt u terrecht voor de houtvuur barbecue, grillgerechten en vegetarische lekkerneijen zoals Knobi. Ook een verfrissend drankje wordt u door ons aangeboden.

 

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.castlefest.nl 

Eind Augustus doen wij Maņana Maņana
1 Juli 2013

Eind augustus doet Cooking Highlander het rustig aan op het nieuwe festival Mañana Mañana. We hengelen wat verse vis, barbecuën vlees, doen iets vegetarisch en serveren tapas. Vooral geen stress, we zijn er twee dagen.

 

Het festival wordt gehouden op landgoed Enghuizen in Hummelo. Een fantastische plek voor een festival voor levensgenieters, muziekliefhebbers en Bourgondiërs.

 

Rapalje Zomerfolk
29 Mei 2013

Nog drie nachtjes en dan kun je hier heerlijk genieten van zomerse folk. In het Stadspark hartje Groningen. 

 

Rapalje Zomerfolk
17 Mei 2013

Na het avontuur in Nieuweschans komt Rapalje terug met een nieuw eigen festival.

 

Op 1 & 2 juni zal het 'Rapalje Zomerfolk Festival' plaatsvinden in het Stadspark van Groningen. Een festival met folk-muziek, entertainment, een wedstijd boogschieten en een historische markt. Cooking Highlander zorgt voor de dranken en versnaperingen terwijl u geniet van het overvolle programma.

 

We zijn we weer samen in onze stad, zoals we ooit zijn begonnen. 

 

Voorverkoop | klik hier

1 juni € 15,-

2 juni € 10,-

Passe-partout hele weekend € 20,-

kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.


Aan de Kassa op de dag zelf

1 juni € 18,-

2 juni € 13,-

Passe-partout hele weekend € 25,-

kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Keltfest 2013
10 Mei 2013

Morgen vindt alweer de zesde editie van het Keltfest plaats. Een prachtig evenement gehouden in de Hollandse Biesbosch bij Dordrecht. Twee dagen lang nemen wij u mee naar de tijd van de Kelten.

 

Bij Cooking Highlander kunt u op het Keltfest terrecht voor een lekker stuk vlees en een drankje. Voor vegetariers en liefhebbers is er uiteraard weer Knobi. Onze highlight dit jaar: Biologische varkenssaté.

5 mei viering Groningen
6 Mei 2013

Het was een prachtige dag om te barbecuen op de drafbaan van Groningen. En samen met de bezoekers hebben we enorm genoten. Wij bedanken iedereen voor de geweldige sfeer.

Een aantal foto's van de 5 mei viering in Groningen hebben we toegevoegd aan ons fotoalbum. 

 

 

Vanavond trakteren wij de gehele crew van 'Stichting Vier 5 mei' op een barbecue. Op deze zonnige maandag wordt dat volop genieten!

Nieuwe lokatie bekeken
25 April 2013

Gisteren hebben wij een prachtige lokatie bekeken in de achterhoek. Zodra de opdracht wordt bevestigt zullen wij deze openbaar maken op onze website. Het nieuwe festival staat in onze agenda op 31 augustus en 1 september. Een goede detective zou het kunnnen uitvogelen. Maar nog even zeggen wij niets. 

Duurzame borden
25 April 2013

Vanaf dit moment zullen wij met nieuwe duurzame disposables gaan werken. Duurzame 'unbleached' borden gemaakt van suikerriet. De borden zijn stevig en ecru en daarmee passend bij ons concept. Op deze manier zetten wij de volgende stap om bewuster met onze omgeving om te gaan.

Ostara Equinox 2013 Bourtange
28 Maart 2013

Op 13 & 14 april staat "The Garlic Highlander" in Bourtange met Knobibrood. De snack die u zelf mag beleggen!

Tijdens dit historisch evenement zullen de oude tijden van de vesting tot leven komen. Dit jaar vergezeld door muziek van o.a. Rapalje, The Dolmen, Metusa, Scherbelhaufen en Beltane. Een leuk dagje uit voor het gezin!

 

Voor meer informatie en kaarten kijk op www.bourtange.nl

Irish Stew & Whisky
20 Maart 2013

Het aankomend weekend staan wij weer op het Whisky Festival Noord Nederland in de A-Kerk te Groningen. Tijdens de proeverij serveren wij de bezoekers onze traditionele Irish stew. De smaakvolle bodem tijdens het Whisky drinken.

 

 

Het evenement wordt gehouden op 22, 23 en 24 maart. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.wfnn.nl

Twee evenementen bevestigd
12 Juni 2012

Cooking Highlander heeft twee evenementen toegevoegd aan de agenda.

 

Wij staan 7 juli op het Firefly festival in Zwolle. Het festival wordt gehouden aan de Wythmenerplas met optredens van o.a. Moss, The Suggarettes en DJ Isis. 

 

Met ons Knobibrood staan wij van 27 t/m 29 juli op de 10de editie van Summer Darkness. Het Gothic evenement speelt zich af in de binnenstad van Utrecht.

Groeten uit Grolloo afgelast!
4 Juni 2012

 

Afgelopen vrijdag heeft ons het treurige bericht bereikt dat "Groeten uit Grolloo" niet doorgaat. Met veel plezier hebben wij het afgelopen jaar op de eerste editie van het festival mogen cateren. Dit is zwaar nieuws na een zwaar jaar. Wij wensen de organisatie en alle betrokkenen sterkte!

Agenda 2012
4 Juni 2012

De Agenda van Cooking Highlander is weer bijgewerkt. Op korte termijn verwachten we hier nog een aantal data aan toe te kunnen voegen. Wij houden u op de hoogte met het laatste nieuws!

 

Noorderzon
18 Augustus 2011

Vanaf vandaag staat de Cooking Highlander weer 11 dagen op Noorderzon! Het kunstenfestival van Groningen. Het evenement vindt plaats in het Noorderplantsoen van 18 augustus t/m 28 augustus.

 

Speciaal voor de bezoekers van Noorderzon hebben wij een uitgebreide barbecuekaart, daarnaast verkopen wij onze vegetarische Knobi's. Wij heten u van harte welkom op ons terras!

 

Voor bezoekers van het festival die ons niet kunnen vinden..

Wij staan naast de Spiegeltent, aan de laan ingang plantsoen Moesstraat of vanaf de vijver (hoofdpodium) achter "Jantje zag eens pruimen hangen"

 

 

Voor meer informatie over het evenement

www.noorderzon.nl

Eind april start onze Groningen week!
14 April 2011

Vanaf 29 april catert Cooking Highlander ruim een week op verschillende evenementen in de stad Groningen. U kunt bij ons terecht tijdens Koninginnedag (centrum), Bevrijdingsdag (Stadsspark) en de Rythem & Bluesnight in de Oosterpoort.

 

Voor uw trek zijn we daar met o.a. onze barbecue gerechten en Knobibrood.

 

Voor meer informatie over de evenementen kijk op:

www.oranjegroningen.nl

www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl

www.rhythmbluesnight.nl

Fantasy Fair Haarzuilens
14 April 2011

Op 16 & 17 april 2011 is de Cooking Highlander te vinden op de Fantasy Fair in Haarzuilens. U kunt dan bij ons terecht voor Barbecue gerechten, Knobibrood en onze nieuwe vegetarische snack. Wij heten u van harte welkom op ons eigen Highlander terras!

 

Voor meer informatie over het evenement

www.elffantasyfair.com

Castlefest 2010 Lisse
28 Juli 2010

Op 6, 7 en 8 augustus is Cooking Highlander te vinden op het Castlefest in Lisse. Op het evenement vindt u ons nieuwe foodconcept waar chicken wings, aardappel wedges en gebakken champignons worden verkocht. U vindt de stand bij het Village stage podium.

 

Uiteraard zullen onze barbecue, knoflookbroodjes en barren niet ontbreken. Met onze aardewerken bekers en borden willen wij de hoeveelheid afval ook dit jaar tot een minimum beperken.

 

Fantasy Fair Arcen
19 Juli 2010

Cooking Highlander zal met twee stands te vinden zijn op de Fantasy Fair in Arcen. Het evenement wordt gehouden in de Kasteeltuinen (Castle gardens). Dit moet een een bijzondere locatie zijn, en wij zijn gek op bijzondere locaties!

Keltfest update
10 Mei 2010

Aankomend weekend (15, 16 mei 2010) verzorgt Cooking Highlander de catering op het Keltfest in Dordrecht. De bezoekers van het evenement  worden getrakteerd op een diversiteit aan etenswaren en dranken;

 

  • barbecue, broodje braadworst, Franse Crepes en Gallets, Knobibrood, maaltijdsalades, soepen, vers fruit, verse steenoven pizza's en italiaans schepijs.
  • Er worden verschillende soorten mede (honingwijn) geschonken
  • Alle dranken worden milieu bewust geschonken in aardewerken bekers met statiegeld

 

Voor het Keltfest zijn nog kaarten beschikbaar aan de deur. Voor meer informatie over het evenement kijk op www.keltfest.nl

Cookinghighlander in Walibi Flevo
21 April 2010

Op 6, 7  en 8 mei staat Cooking Highlander midden in attractiepark Walibi Flevo. Het attractiepark organiseert de  eerste editie van het Fantasy Festival. Het evenement wordt vergelijkbaar met de Halloween nacht die ieder najaar wordt gehouden. Met optredens van diverse bands, fantasy figuren, de Cooking Highlander barbecue en ons Knobibrood. Het park is deze dagen geopend tot 22.00 uur.

 

Meer informatie is te vinden op de Fantasy festival hyves

Koninginnedag en nacht
11 Maart 2010

Voor de derde maal organiseert Cooking Highlander in samenwerking met de Oranjevereniging de Koninginnedag in Groningen. Dit jaar lanceren wij Folkfeest, een evenement waar, hoe kan het ook anders, Folk en feest centraal staan. Op het podium spelen diverse nationale en internationale acts waaronder Rapalje, Törf en The Mahones. Het evenement vindt plaats op de Grote Markt. Zin in een feestje? Bij deze bent u van harte uitgenodigd!!

 


Het Ridderspektakel
11 Maart 2010

Voor het nieuwe evenement "het Ridderspektakel" is Cooking Highlander benoemd tot hoofdcateraar. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden in Dordrecht en in Groningen. Het gezinsevenement bevat o.a. een geweldige show met ridders te paard. Een must see voor iedereen die helemaal gek is van, of geinteresseerd is in, de geheimen van de Middeleeuwen.


Kijk voor meer informatie op www.ridderspektakel.nl